Sidebar

Lidingöloppet MTB och SCOTT i nytt samarbete

Nyheter

Ett av Sveriges största MTB-lopp, Lidingöloppet MTB, inleder ett samarbete med SCOTT Sports som går in som Officiell Partner till Lidingöloppet MTB 2016.

 

– Att få med SCOTT i vår satsning på MTB-cykling känns väldigt positivt. Vi delar värderingar om att rikta oss till både elit, motionär och äventyrare. Vårt mål är att erbjuda våra deltagare en häftig upplevelse med hjälp av SCOTT, säger Tomas Hoszek, Generalsekreterare för Lidingöloppet. 

Samarbetet sträcker sig över 2016 och innebär att SCOTT kommer att vara en del av Lidingöloppet MTB före, under och efter loppet den 7 maj 2016. Inför loppet kommer SOTT att informera hur man går till väga för att välja rätt cykel men också hålla i tävlingar för att motivera deltagarna. 

SCOTT kommer såklart att finnas på plats under Lidingöloppet MTB och visa upp en rad olika cyklar från deras sortiment med bl.a. elcyklar. De kommer också erbjuda möjlighet för cyklister att låna cykel under Lidingöloppet MTB. Det kommer dessutom finnas priser från SCOTT på prisbordet för loppet.

Lidingöloppet MTB har på tre år blivit Stockholms största MTB-lopp och etablerat sig som ett av de största MTB-loppen i Sverige. Utvecklingen av loppet har stadigt gått framåt och lockar allt från sverigeeliten till nyinvigda i cyklingens värld till de olika distanserna. 

- Samarbetet med Lidingöloppet MTB känns fantastiskt spännande! Vi ser verkligen fram emot att få vara en del av och utvecklas tillsammans med ett av Sveriges största MTB-lopp, säger Anna Quist, marknadskoordinator SCOTT Sports AB.

”No ShortCuts”,så definierar SCOTT att göra saker på rätt sätt, av rätt anledning. SCOTT är ett ledande cykelmärke i Sverige med inriktning att göra cyklar inte bara till elitcyklisten utan även till äventyraren och motionären.

Lidingöloppet MTB: Loppet är ett 63 km långt mountainbikelopp med start och mål på Lidingövallen på Lidingö. Loppet är öppet för alla över 16 år och har både en motions- och en tävlingsklass. Det finns också en 23 km lång bana med full fart och härlig utmaning. Det finns också distanser för det yngre som går under namnet Lilla Lidingöloppet MTB. Loppet är för barn mellan 6-11 år

ANNONSERA HÄR
ANNONSERA HÄR