Sidebar

Spinning in to the future - SATS satsar

Nyheter

Gillar du att ibland smita in i spinningsalen för att få ta ut dig det där lilla extra som kan vara svårt då man är själv i skogen. Eller det kanske är kicken du får av att ha en instruktör som pushar dig över gränsen som faktiskt kan göra inomhuscykling kul. Att sitta i klunga med 20 eller mer som också kämpar och flåsar kan också göra att du kan ta det där lilla extra steget över gränsen utan att vika ner dig.

Nu kan den typen av cykling bli ännu mer inspirerande med en dimension till, eller blir det 3... 3D. Här nedan är ett klipp från SATS hemsida.

På SATS Stureplan i Stockholm planeras för det som ska bli Nordens häftigaste cykelsal.

SATS kommer att tillsammans med träningsföretaget Les Mills testa en helt ny teknik. Klassdeltagarna kommer att befinna sig i en virtuell 3D-värld, där musik och miljö synkroniseras för att ge en helt ny dimension till cykelträning.

Konceptet som kallas IMMERSIVE FITNESS™ finns i dag i Los Angeles, London och Paris. SATS Stureplan blir den första och hittills enda anläggningen i Norden.

- Det är en perfekt fusion av träning, teknologi och utmaning, säger Fredrik Sjöberg, som är Gruppträningsansvarig på SATS ELIXIA. När du cyklar framför den 3 x 14 meter stora skärmen lovar jag dig att det kommer att kännas som om du var där på riktigt. Tänk Cosmonova fast med hög puls.

I ett första skede kommer det att finnas två olika klassupplägg under samlingsnamnet THE TRIP™ som utspelar sig i olika exotiska miljöer, såsom yttre rymden, glaciärlandskap och storstäder. Klasserna lanseras i maj och du bokar som vanligt på sats.se eller i mobilappen.

Läs mer här på SATS hemsida inom kort!

ANNONSERA HÄR
ANNONSERA HÄR